jueves, 2 de agosto de 2012

The BilbaotarraTM

THE BILBAOTARRA


INGREDIENTS: 

-A large tupper, about 20cmx20cmx40cm (this isn't is an ingredient, but it is required).-3 Pizzas (whatever kind you like). 
-1kg of regular pasta (I choose the several-colours one, for reasons explained below). 
-500gr. of pasta stuffed with cheese/vegetables.
-Two onions 
-A can of red peppers, preferably in strips (approx. 500gr.)
-A large can of mushrooms, preferably laminated (approx. 500gr.)
-1 Liter of tomato sauce, not fried (there will be plenty of oil after).
-Some seriously voratious appetite.
-Privacy or people sympathetic to culinary experiments.



PREPARATION: 

1. Music (optional), go to the toilet (and use it; the process is long) and WASH YOUR HANDS. 
2. Cut the two onions into pieces; the smaller the better (NB: Don't cut your fingers). 
3. Cut the peppers into strips (if they've benn purchased already stripped it's unnecessary, obviously) and remove the seeds. 
4. Cut the mushrooms (if they've benn purchased already laminated it's unnecessary, obviously).
5. Start frying the onions in the largest pan you have (approx. equivalent to the size of one's abdomen). 
6. When the onions begin to brown, add the peppers and mushrooms and fry it all together (probably more oil will have to be added).
7. Mind that nothing sticks to the bottom of the pan and burns. In a few minutes add the tomatoes and leave to simmer. 
8. Cut the pizzas in the shape of the bottom of the tupper (i.e. rectangular). The edges can be eaten directly, stored or used as "side walls" (personally, I eat them).
9. The pasta (in this case white, black, yellow, green and red) is segregated by race and political orientation: The Caucasian pasta is useless and  can be eaten before,saved or thrown away (again, I eat it). 
10. After the segregation, put out the fire of the tomato sauce and chose two colors of pasta (e.g. Subsaharan & communist - approx. 400gr) to boil along with half of the filled pasta. 
11. Heat a pizza in the microwave and use it as the "floor" of the tupper (using the cuts as "walls" is optional). 
12. Mix the boiled pasta with half of the tomato sauce and cast it above the "pizza-floor". 
13. Heat a second pizza and make it a "1st floor" (again with optional walls). 
14. Boil the remaining pasta, mix it with the other half of the tomato sauce and throw it on the "1st floor". 
15. Heat the remaining pizza and use it as "roof." 
16. DONE!





THE BILBAOTARRA

INGREDIENTES:
-Un tupper grande, de unos 20cmx20cmx40cm (No es un ingrediente, pero es necesario).
-3 Pizzas (a elegir las que más le gusten a uno).
-1Kg de pasta normal (yo la elijo de colores varios, por razones que se explican más tarde).
-500gr. de pasta rellena de queso/verduras.
-Dos cebollas.
-Un bote de pimientos rojos, preferiblemente en tiras (aprox. 500gr.).
-Una lata grande de champiñones, preferiblemente laminados (aprox. 500gr.).
-1 litro de tomate triturado, no frito (habrá aceite de sobra más adelante).
-Un saque de proporciones bilbaínas.
-Privacidad o gente comprensiva con experimentos culinarios.



PREPARACIÓN:
1. Poner música (opcional), ir al baño (y usarlo, pues el proceso de preparación es largo) y LAVARSE LAS MANOS.
2. Cortar las dos cebollas en trozos lo más pequeños posibles (ojo con cortarse los dedos).
3. Cortar los pimientos en tiras (si se han comprado en tiras no es necesario, obviamente) y quitar las semillas.
4. Cortar los champiñones (si se han comprado laminados no es necesario, obviamente).
5. Empezar a freír la cebolla en la cazuela más grande que se tenga (aprox. Equivalente al tamaño de abdomen).
6. Cuando la cebolla se empiece a dorar, añadir los pimientos y los champiñones y freírlo todo junto (probablemente habrá que añadir más aceite).
7. Cuidado con que no se pegue nada al fondo de la cazuela y se queme. En unos minutos añadimos el tomate y lo dejamos a fuego lento.
8. Se cortan las pizzas de acuerdo con la forma del fondo del tupper (i.e. rectangulares). Los bordes se pueden comer directamente, guardarse o ser usados como pared lateral (yo me los suelo comer).
9. La pasta (en mi caso blanca, negra, amarilla, verde y roja) es segregada por raza y orientación política: La pasta caucásica es inútil y se come antes, se guarda o se echa a la basura (una vez más, yo me la suelo comer antes).
10. Una vez finalizada la segregación, apagamos el fuego del tomate-con-tropezones y elegimos a dos colores de pasta (e.g. comunista y subsahariana – aprox. 400gr.) que hervimos junto con la mitad de la pasta rellena.
11. Calentamos una pizza en el microondas y la usamos como “suelo” del tupper (los recortes como “pared” son opcionales).
12. Se mezcla la pasta hervida con la mitad del tomate-con-tropezones y se echa por encima de la pizza-suelo.
13. Se calienta una segunda pizza y se hace un “1er piso” (con paredes opcionales otra vez).
14. Se hierve la pasta restante, se mezcla con la otra mitad del tomate-con-tropezones y se echa en el “1er piso”.
15. Se calienta la pizza restante y se usa como “techo”.
16. ¡LISTO!








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